WELLNESS

WELLNESSMASSAGE:

BRENG JE LICHAAM IN BALANS MET CENZAA

Heilzame ingrediënten, als Wilde Indigo, Granaatappel, Sint Janskruid en Oranjebloesem voeden en hydrateren uw huid én nemen u mee op een Cenzaationele geurreis! Mediterrane en Oosterse planten en kruiden worden omgezet in essentiële oliën. De werking van deze pure ingrediënten zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest. Het lichaam heeft je zoveel te vertellen. Elke lichamelijke klacht is een uiting van een onbalans in het systeem, waarin lichaam en geest één zijn. Bewustwording en goed in contact zijn met je lichaam is de eerste stap naar een betere balans.

Als onze behandelingen starten met een geurreis en eindigen met een bijpassend kopje thee.

Full body massage
De full body massage van 60 of 90 minuten is een diep ontspannende massage gericht op het hele lichaam. Elke lichamelijke klacht is een uiting van een onbalans in het systeem, waarin lichaam en geest één zijn. Bewustwording en goed in contact zijn met je lichaam is de eerste stap naar een betere balans. Tijdens de massage worden verschillende massagetechnieken gebruikt, waaronder deep tissue, onderarm- en klassieke technieken.

Rug-, nek- schoudermassage
Deze massage duurt 45 minuten en is zeer geschikt voor mensen die klachten hebben aan hun rug/ nek en/of schouders. De spieren in dit gebied worden vaak zwaar belast, bijvoorbeeld bij mensen met een zittend beroep. Naast het verminderen van klachten is de massage ook gericht op bewustwording en ontspanning.

Zwangerschapsmassage
De Zwangerschapsmassage duurt 60 minuten en kan een belangrijke rol spelen bij directe verlichting van pijn en ongemakken. Te weinig rust en teveel (werk)druk kan leiden tot de aanmaak van stresshormonen, welke niet bevorderend zijn voor het welzijn van jou en je kindje. Een zwangerschapsmassage is een heerlijk moment voor jezelf. En als jij ontspannen bent, voelt je kindje dat ook. Een massage kan al vanaf drie maanden, tot en met de laatste dag van je zwangerschap.

Stoelmassage
Spanning gerelateerde klachten zoals schouder, nek of rugklachten, hoofdpijn, vermoeidheid kunnen door deze massage verlicht worden. De stoelmassage duurt 30 minuten.

PRIJSLIJST:

Full Body massage: 
60 min €60,-
90 min €85,- 
Rug- nek- schouder massage:
45 min €45,-
Zwangerschaps massage: 
60 min €65,- 
Stoelmassage:
30 min €30,-